*Saya bukanlah seorang pujangga yg bijak berbahasa, bukanlah seorang cendekiawan yg petah berbicara, bukan jua seorg ilmuan yg terlalu luas ilmunya..Blog simple, sekadar suka-suka utk coretan diri sendiri sahaja,mungkin juga umpama diari hidup ini*

Sunday, March 20, 2011

SITI HALIMAH AHMAD





Manis wajahnya, lembut pertuturannya.. jiwa penuh dgn kelembutan.. haha..betul ke ayat aku..
By the way, nk ucap selamat hari Lahir buat limah..
Semoga dipanjangkan usia dan success selalu..

Limah,,
mintak maaf xsempat kesana.. ade mase pasti nk kesana.. 

"I really want to say thank you, but words are not enough. and iis not for now or only once.. I've needed someone like you. but for all the times and reasons that your kindness has shown through. "

Limah, lame kita kenal.. dr form 1 kan??tp xrapat pun.. rapat pun time form 4, masuk mrsm sesame n jd roomate..start rapat dr situ.. n skrg, masuk utk mase forecast pun sesame..klu xknal aku lg, aduh, xtaw nk kate ape r..hehe..

Aku nk mintak maaf selama ni.. kalau ada tersinggung hati, maaf ye..tp aku taw ko senyap je.. even ko xpuas hati kt aku, tp kau turut je kerenah aku ni.. Thanks alot sis..
Kalau aku sedih, aku mst cari ko kan?? u know almost my life problem..
Kalau aku nk mnx tlng pon, mst kat ko kan?? 
kalau aku nk nangis, mst aku cari ko kan?? mase 2 mst ko ajak aku main buaian kt KP..
Kalau ajak teman join program, mst ko ikot gak..
n skrg, ko plak join SRM, aku yg g..maaf..
Thanks limah.. Thanks alwayg being by my side till now..

Sepanjang perkenalan ini, ko byk tlng aku..
ko baik sgt..memahami aku..cuba nk hepikan aku..

Sblm terlambat, nk nyanyikan tuk ko..hehe

Selamat Hari Lahir
Selamat Hari Lahir
Selamat Hari Lahir
Selamat Hari Lahir Siti Halimah
Selamat Hari Lahir
Wish tuk ko..
Semoga ko bahagia sentiasa.. walaujauh ko g, jgn lupe aku k.. teruskan cecita ko nk jd engineer berjaya.. aku doakan.. hehe..wlu sedih mana kita, hidup mst diteruskan..

Limah, 
xsangke kita dah besar.. aku da nk grad, ko nk masuk final year dah..
pasni xtaw kita camne..aku mebi nk sambung blaja,
tp ko mst nk keje..huhu..sob3
mst akan jauh ngn ko..huhu..xtaw nk nangis kat sape lg kalau tekanan..haha

Lupe plak..aku ade watkan 1 video tuk ko.. susah r nk masukkan dlm blog ni.. 1st time gne power director, bese gne movie maker je.. so save byk format.. yg the real nt aku bg ko k..



video



Semoga ko hepi sokmo..aku sayang kamu selalu.. jg dri bebaik ye..=)

Saturday, March 12, 2011

Take care

erm..hopefully sume selamat..

menunggu pnggilan di awal pg ni..nk taw dy jd x blik dr jepun hr ni..uwaaaa..;'(

janganlah tunda lg..nt makin xkeruan..

*sy doankan semuanya selamat..cepatlah pulang ke malaysia..

Sunday, March 6, 2011

MISS U

Tarikh : 3/7/2011
Masa: 3.32 pm
Mood : sad..

Br dapat kol dr Jepun..hehe.. Pencapaian yg agak membanggakan, x tdo full day.. .OMG.. Org kate "jauh dimata, dekat dihati"..haha..

Tepat 11.00 mlm, ditinggalkan..sob3..tinggal sebab ape?? sebab program je.. tp still sedih..6-12 xde..huhu.. Telah mulai merasa kehilangan.. Org pernah cakap, "Bila kehilangannya, waktu itulah kita mulai akan menghargainya".. dan waktu itu jugalah kita akan menyedari bahawa kita sangat menghargainya.. Jadi, hargailah org yg menyayangi kita..



Selamat pergi, selamat pulang..Semoga selamat perjalanan kat sane..Thanks utk segalanya..
Sob3.. ;'(